Elite Travel DMC

Emri Mbiemri*

Ngarko nje foto personale*

Nr. telefonit*

E-mail*

Adresa*

Certifikate
 Po Jo

Lloji i guides*

 Aventure Kulture Opsionale:

Nipt

Leje drejtimi “specifiko kategorine”*

Gjuhet*

Rajoni i guidimit shtetet*

 Vetem Shqiperi Jashte Shqiperise:

Eksperienca, sa vite?*

Kompanite me te cilat keni punuar*

Guide lokale

Pagesa gjysem dite (deri ne 5 ore) me fature tatimore per te huaj 1-3 persona*

Pagesa dite e plote (6 deri ne 9 ore, 1 vakt i perfshire) me fature tatimore per te huaj 1-3 persona*

Pagesa gjysem dite (deri ne 5 ore) me fature tatimore per te huaj mbi 4 persona*

Pagesa dite e plote (6 deri ne 9 ore, 1 vakt I perfshire) me fature tatimore per te huaj mbi 4 persona*

Guide per ture

Pagesa per dite pune me fature tatimore per te huaj 1-3 persona*

Pagesa per dite pune me fature tatimore per te huaj mbi 4 persona*

Pagesa per dite pune me fature tatimore per Shqiptare brenda vendit*

Pagesa per dite pune me fature tatimore per Shqiptare jashte vendit*

Shtese si shofer dhe guide*


Shenim:

Ne si kompani mbulojme dietat brenda dhe jashte vendit, pagesat e transfertave nga dhe per ne vendin ku banoni kur nevojiten si dhe akomidimin sipas itinerarit.

Komente te ndryshme


0
Connecting
Please wait...
Send a message

Sorry, we aren't online at the moment. Leave a message.

Your name
* Email
* Describe your issue
Send

Need more help? Save time by starting your support request online.

Your name
* Email
* Describe your issue
We're online!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?